Gå vidare till innehåll

Betal senare med Klarna

Klarna

Använd koden "JUL10" för 10 % extra julrabatt!

  Hjälpcenter

  Läs våra vanligaste frågor här. Har du några andra frågor? Kontakta då vår kundtjänst på e-postadressen Info@valena-sverige.com

  Beställning

  Kan jag avbryta eller ändra min beställning?
  För att säkerställa att du får din beställning så snart som möjligt skickas den normalt inom 24 timmar (ibland tidigare) efter att du har gjort din beställning. När paketet väl är på väg kan vi inte justera eller avbryta det.

  Om du vill veta om du fortfarande kan ändra din beställning rekommenderar vi att du kontaktar oss så att kundtjänsten kan kontrollera detta åt dig.

  Kvalitet

  Jag har fått en felaktig produkt, vad händer nu?
  Vi strävar naturligtvis efter att leverera produkter till ditt hem i perfekt skick, men ibland kan något gå fel under transporten och ditt paket kan komma fram skadat. Om detta händer ber vi dig skicka ett e-postmeddelande med ett foto/video som visar att du har fått en trasig produkt så skickar vi dig en ny produkt omedelbart utan extra kostnad.

  Hur garanterar ni produkternas kvalitet?
  Vi samarbetar endast med de bästa utvecklarna och leverantörerna i världen, som uppfyller alla lokala kvalitetsmärken. Tack vare goda kontakter och korta linjer med våra leverantörer kan vi garantera kvaliteten på alla produkter - därför kan du som kund alltid returnera dina produkter inom 14 dagar om du inte är nöjd.

  Naturligtvis kan något alltid gå fel under transporten, så en produkt kan fortfarande komma fram med fel. Om detta händer rekommenderar vi att du kontaktar vår kundtjänst via Info@valena-sverige.com

  Returnerar

  Jag vill returnera min beställning, hur går det till?
  Du kan returnera produkten inom 14 dagar efter att du har mottagit beställningen för att få pengarna tillbaka, förutsatt att varorna är i samma skick som när du tog emot dem.

  Återbetalningen omfattar hela kostnaden för köpet, exklusive eventuella fraktkostnader. Fraktkostnaderna för att returnera varan återbetalas inte och är köparens ansvar.

  Kontakta oss för att registrera din retur och få returformuläret via: Info@valena-sverige.com

  När får jag pengarna tillbaka för min returnerade beställning?
  När du har returnerat din beställning ber vi dig att skicka oss ett bevis på den returnerade produkten (t.ex. en bild av spårningen). När vi har mottagit detta kommer vi att genomföra återbetalningen omedelbart. Beroende på din bank kan det ta upp till sju arbetsdagar innan du ser pengarna på ditt konto.

  Försändelse

  Är fraktkostnaderna alltid gratis?
  På grund av vår tillfälliga kampanj är fraktkostnaderna faktiskt gratis till alla adresser inom Sverige.

  Vilka är dina leveranstider?
  I princip behandlas och skickas alla produkter av oss inom 24 timmar efter beställningen. Eftersom alla produkter inte finns i lager kan det hända att ditt paket skickas direkt från vår leverantör, så dessa leveranser kan ta lite längre tid än vad du är van vid. Vår maximala leveranstid är 30 dagar.

  Jag har inte fått mitt paket än, vad ska jag göra?
  Du kan kontrollera var ditt paket befinner sig just nu via vår spårare, som du hittar via den här länken genom att använda ditt beställningsnummer och din e-postadress eller genom att använda spårningsnumret. Den senaste leveranstiden är 30 dagar, och om dessa 30 dagar har gått rekommenderar vi att du kontaktar vår kundtjänst via Info@valena-sverige.com

   

  Gratis leverans

  Valena erbjuder nu gratis och snabb leverans i hela Sverige med Postnord!

  Den bästa kundservicen!

  Vårt team är tillgängligt dygnet runt för att svara på alla dina frågor!

  Garanti

  Är produkten inte bra? Få tillbaka dina pengar

  Säker online shopping

  Säker shopping och betalning med Valena